Transport van eendagskuikens

Er is niets zo kwetsbaar als een pasgeboren kuiken. Daarom stellen wij hoge eisen aan het transport van eendagskuikens. Dit betekent dat wij niet alleen zorgen voor optimale condities tijdens het transport, maar óók voor inzichtelijkheid in onze transportgegevens.

Optimale condities

De temperatuur, het CO₂-gehalte en luchtvochtigheid; tijdens het transport van eendagskuikens moet het allemaal kloppen. Tijdens de rit worden deze factoren continu automatisch geregeld en gemonitord. Zo weet u zeker dat de kuikens genoeg frisse lucht krijgen en dat ze het niet te warm of te koud hebben.

Daarnaast zijn onze opleggers voorzien van een backup-systeem dat de koeling en verwarmingstaken overneemt wanneer het hoofdsysteem het laat afweten. Mocht bijvoorbeeld het CO₂-gehalte onderweg nou te laag worden, dan gaan de kleppen automatisch open en komt er frisse lucht naar binnen. Al onze opleggers zijn CO₂-gestuurd. Wij doen er alles aan om uw transporten in optimale conditie op de plaats van bestemming brengen.

Planning

Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar. Daarnaast beschikken onze dubbel bemande vrachtwagens over een geavanceerd track & trace-systeem. Hierdoor kunnen de planners onze voertuigen vanuit ons kantoor in Wezep altijd volgen. Chauffeurs houden ons up-to-date met berichtjes en telefonisch contact, zodat wij continu op de hoogte blijven van het verloop van de rit. Eventuele wijzigingen zullen wij meteen doorgeven.

Neem contact met ons op

Waar kunnen we u mee van dienst zijn? Neem gerust contact met ons op.

Contact opnemen