Vacature: Internationaal Chauffeur CE

Wij zoeken versterking!

Wij zijn op zoek naar een internationaal chauffeur die ons team komt versterken in het transport van eendagskuikens en broedeieren!

Ben jij in het bezit van een rijbewijs CE, code 95 en een geldig paspoort voor internationale ritten? Ben jij flexibel inzetbaar en heb je enige ervaring met internationaal rijden? Maar nog veel belangrijker, heb jij zin om iets nieuws te leren én wil jij werken binnen een bedrijf waar persoonlijke aandacht en kwaliteit voorop staan? Dan zijn wij een goede match!

Als internationaal chauffeur bij Transportbedrijf André van Olst ga je enkel- of dubbel bemand rijden. Mocht je nog geen ervaring hebben met dubbel bemand rijden, internationaal rijden of onze werkzaamheden? Geen probleem, dan leren wij jou dat in een inwerktraject van enkele maanden! Je ervaring is niet het allerbelangrijkste, zolang jouw motivatie goed is, is er veel bespreekbaar!

Een korte introductie

Transportbedrijf André van Olst is gespecialiseerd in het vervoer van levende eendagskuikens en broedeieren door heel Europa. Met meer dan 30 jaar ervaring in het vak weten we wat belangrijk is. Dat is niet alleen een uitstekende hygiëne, optimale klimaatbeheersing en data-tracking, maar óók een professioneel chauffeursteam dat gecertificeerd is voor het vervoeren van pluimvee. Ons uiteindelijke doel is om de lading van onze klanten in optimale conditie te vervoeren.

Bij Transportbedrijf André van Olst kunt u rekenen op professionele chauffeurs, een kantoorteam dat 24/7 bereikbaar is én een uitgebreid wagenpark dat voldoet aan de hoogste eisen. Onze trailers zijn speciaal ingericht om uw kostbare transport zo veilig, hygiënisch en comfortabel mogelijk te laten verlopen.

Zo ziet ons werk eruit

Ervaar de werkomgeving bij Transportbedrijf André van Olst. Tijdens de inwerkperiode krijg je de verantwoordelijkheid over het vervoer van broedeieren, waarbij je altijd met een collega samenwerkt. Vervolgens ga je samen met onze ervaren chauffeurs ervaring opdoen met het transport van eendagskuikens. Als internationaal chauffeur rijd je hoofdzakelijk binnen Europa maar je gaat ook delen buiten Europa te verkennen. Je werk bestaat uit gevarieerde ritten en gaat rijden in een moderne truck uit ons goed onderhouden wagenpark.

Binnen ons bedrijf heerst een persoonlijke sfeer, waarbij je deel uitmaakt van een hecht team. Hier ben je geen nummer, maar krijg je persoonlijke aandacht. We hechten veel waarde aan het meedenken met onze collega’s en bieden ondersteuning voor, tijdens en na elke rit.

Daarnaast is er altijd ruimte voor een praatje en een grapje. We zorgen ook voor kleine attenties tijdens feestdagen en andere vieringen. Dit zorgt voor een leuke sfeer waar we zelf ook van genieten!

Ben jij dit?

 • Een echte beroepschauffeur die flexibel is
 • In het bezit van rijbewijs CE & een geldige Code95
 • In het bezit van een geldig paspoort, i.v.m. internationale ritten
 • Enige internationale ervaring is een pré
 • Iemand die er zin in heeft en iets nieuws wil leren!

Dit is wat wij je kunnen bieden

 • Een marktconform salaris.
 • Een passend inwerktraject, op basis van jouw ervaring
 • Goed onderhouden truck uit ons moderne wagenpark
 • Een fijne werksfeer in een hecht team, maar ook veel vrijheid
 • Je kunt bijscholen via ons: o.a. pluimvee-certificaat en safety & security
 • Een persoonlijke behandeling. Bij ons ben je geen nummertje!

Interesse gewekt? Maak er werk van!

Laat je gegevens achter via het onderstaande formulier. Liever direct in contact komen? Dat kan natuurlijk ook! Je kunt ons bellen, mailen en zelfs whatsappen!

> Bel met Van Olst
> Stuur een mail
> Stuur een whatsappje
Solliciteer direct